Tabere scolare

La complexul Dracula, situat pe Transfagarasan cu acces catre zone turistice incredibile ca si  Cetatea Poenari, Barajul si Lacul Vidraru si Cascada Capra dispunem de un loc de joaca pentru copii si un parc de distractie cu tiroliana, traseu prin copaci, panou de catarare, tir cu arcul, bile pe apa, , trasee turistice, ateliere de creatie si inchirieri biciclete menite sa aduca impreuna diversitatea de pasiuni si placeri ale micutilor.

Organizam tabere scolare cu activitati , ateliere de creatie, parc de aventura si multe alte activitati precum si cazare cu pensiune completa.  

Pentru oferta detaliata va rugam sa ne contactati. 

    

Pensiunea Dracula *** este situata in localitatea Capatineni, pe DN 7C la 1 km de cetatea Poenari a lui Vlad Tepes si la circa 5 km de Barajul Vidraru.

Intr-un cadru pitoresc si plin de istorie, Complex Dracula va pune la dispozitie  camere duble si triple ,cu mai multe locuri si apartamente. Dotate cu televiziune prin cablu, grupuri sanitare proprii ,incalzire centrala, balcon.

In restaurantul propriu, si pe terase pot servi delicioase preparate traditionale si cu specific zonal.

Pensiunea Dracula are o parcare proprie, o curte mare plina de verdeata cu loc de joaca pentru copii, teren de tenis, gratar, foisor la dispozitie.

 *Rezervările sunt considerate ferme si se confirmă după achitarea avansului, sumele achitate nefiind returnabile în caz de renunțare