Tabere scolare

La complex dracula transfagarasan lacul vidraru cetatea poenari judetul Arges. Dispunem de loc de joaca pentru copii si parc de distractie cu tiroliana, traseu prin copaci, panou de catarare, tir cu arcul, bile pe apa, , trasee turistice, ateliere de creatie pentru copii , inchirieri biciclete. 

Organizam tabere scolare cu activitati , ateliere de creatie, parc de aventura si multe alte activitati precum si  cazare si pensiune completa.  

Pentru oferta detaliata va rugam sa ne contactati. click aici pentru a accesa pagina de contact:

Tabere scolare Arges, Tabara transfagarasan, tabere la munte 

    

Pensiunea Dracula *** este situata in localitatea Capatineni, pe DN 7C la 1 km de cetatea Poenari a lui Vlad Tepes si la circa 5 km de Barajul Vidraru.

Intr-un cadru pitoresc si plin de istorie, Complex Dracula va pune la dispozitie  camere duble si triple ,cu mai multe locuri si apartamente. Dotate cu televiziune prin cablu, grupuri sanitare proprii ,incalzire centrala, balcon si in16 casute cu pat matrimonial sau cu 2 paturi single.

In restaurantul propriu, si pe terase pot servii delicioase preparate traditionale si cu specific zonal.

Pensiunea Dracula are o parcare proprie, o curte mare plina de verdeata cu loc de joaca pentru copii, teren de tenis, gratar, foisor la dispozitie.

Organizam conferinte, team –bulding, evenimente speciale, mese festive, tabere scolare,excursii scolare in sala de 200 locuri.