Blog

Cum sa iti faci rapid si eficient bagajul atunci cand mergi intr-o vacanta. Sfaturi utile pentru toti cei pasionati de calatorii!
10.02.2020
Fie ca este vorba despre un city break sau despre o calatorie mai indelungata, pregatirea bagajului este o activitate destul de stresanta. Cu siguranta si tie ti se intampla sa nu stii niciodata daca ai luat cu tine tot ce iti trebuie si ca probabil ai uitat de ceva.
Citeste articolul
Activitati de team building care ar putea ajuta echipa sa functioneze mai bine
10.02.2020
Conform rapoartelor realizate, majoritatea angajatilor nu sunt implicati in ceea ce se intampla la locul de munca. Studiile arata ca angajatii implicati au randament mai bun, se exprima si actioneaza mai mult la locul de munca si au relatii mai bune cu clientii.
Citeste articolul
Copiii ar trebui sa se bucure de activitati scolare variate
10.02.2020
Scoala este o perioada in care copiii ajung sa traiasca experiente bogate si variate si sa aiba diverse angajamente. Este o perioada de posibilitati fara numar, atat in sala de clasa cat si in afara ei. Scoala, pe langa faptul ca este o etapa solicitanta pentru copii sau adolescenti, ei fiind constant sub presiunea testelor si a examenlor, aduce o multime de ocazii pentru dezvoltarea si evolutia lor.
Citeste articolul
Oferta Paste pe Transfagarasan 2020
31.01.2020
Va prezentam oferta noastra de Paste pe Transfagarasan la munte. Petreceti un sejur de neuitat alaturi de noi. Oferta noastra de paste include cazare masa, acces la spa, piscina, sauna, sala de jocuri, sala de fitness.
Citeste articolul
Ateliere scolare de creatie
08.09.2019
Vă invităm la Pensiunea Dracula, să participaţi la o gama diversificată de ateliere scolare educative (ATELIERE DE BUCATE INSPIRATE, ATELIERE DE MESTEUGURI SI ATELIERE ISTORICO EDUCATIVE) pentru că dorim să dezvoltăm copilului dumneavostra anumite abilitătile practice, să îi încurajăm imaginaţia şi creativitatea şi bineînteles să se bucure de un colţ de natură şi veselie.
Citeste articolul
Centrul Spa
04.04.2019
Complex Dracula Va invita sa va relaxati la centrul spa. Pe langa piscina interioara cu apă caldă si jacuzii va punem la dispozitie sauna, salină, sală de jocuri și sală de fitness. Oferim aceste servicii și pentru clientii care nu sunt cazati la complex Dracula in functie de disponibilitati. Vă așteptăm!
Citeste articolul
Noul videoclip de prezentare
04.04.2019
Videoclipuri prezentare
Citeste articolul
Fi la curent cu noutațile!
27.03.2019
Te invităm să te ne dai un Like pe Facebook și vei fi la curent cu noutațile.
Citeste articolul
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)