Team building firme

Complexul turistic Dracula este format din Pensiunea Dracula și Vila Dracula amplasate pe ambele părți ale DN 7C – Transfăgărășan în comuna Arefu – sat Căpătâneni județul Argeș.

Tarife pentru o persoană :

Pensiune Completă

1 noapte de cazare, mic dejun prânz și cină

2 nopți de cazare, 2 mic dejun, 2 cina și un prânz

Camere duble

340

580

Camere single

540

920

 

Demipensiune

1 noapte de cazare, mic dejun și cină

2 nopți de cazare, 2 mic dejun și 2 cine

Camere duble

260

510

Camere single

410

810

 

 

 

Descarca si imprima oferta team building firme 

  • Toate mesele sunt bufet suedez pentru minim 40 persoane.
  • Oferta include cazare și masă fără băuturi alcoolice și răcoritoare;
  • Cazarea se face in Vila Dracula sau în Pensiunea Dracula în funcție de locurile disponibile;
  •  Rezervările sunt considerate ferme si se confirmă după achitarea avansului, sumele achitate nefiind returnabile în caz de renunțare

Bonus: acces la SPA – piscină interioară, saună, salină, jacuzzi, sală de jocuri, darts, billiard, tenis de masa, sah, air hockey, fusball, jocuri de îndemănăre.

  • Programul de funcționare al centrului SPA și al sălilor de jocuri si fitness este zilnic între orele 10 și 21

Rezervari la telefon 0771023594

 

 

Activități opționale contra cost:

-Valea lui Stan și turul barajului Vidraru - Valea lui Stan are o lungime de aproximativ 12 km si implică cățărarea pe stanci, urcarea prin padure și recuperarea cu barca din punctul Călugărița.


-La grotele partizanilor – Un loc cu o incarcatura spirituală aparte ce te face sa te simți precum haiducii unde vom savura o limonada in varf de munte și vom admira inceputul Transfăgărășanului, cetatea lui Vlad Țepeș, poiana Pleașa și Barajul Vidraru.


-Picnic în poiana Pleașa – Vom urca aproximativ o oră pe potecile ce duc spre poiană și statuia lui Prometeu.


-Picnic Time – produse tradiționale specific zonei și o țuiculiță de Argeș


-Tradiții din satul argeșean – Experimentăm procesul producerii brânzei, mulsul animalelor, degustare de produse ECO și povești despre lupii ce atacă satul.


-O seară la fermă – Drumeție ușoară unde se pot admira pădurile de fag, focul de tabără și lacul fermierului. Pasionații de pescuit pot să își aducă undițele în timp ce fermierul va prepara pentru noi o gustare tradițională


-Ski Nordic în poiana Molivișu - Nimic nu se compară cu senzația de plutire pe deasupra zăpezii. După turele presărate cu peisaje pitorești și câteva căzături facem cinste cu o țuică fiartă pentru a ne încălzi.


-Bike tours și off road – Turele cu bicicleta rămân un mod frumos de a cunoaște locuri și oameni. Pentru cei cu o condiție fizică mai puțin bună am pregătit mașini de teren care vă duc la altitudini de până la 2000 de metri.


-Jocuri de exterior – Pentru cei mai mai puțin antrenați vă pregătim lac-mal, mingii săltărețe, teren minat, mațe încurcate, puzzle, tir cu arcul sau jocuri de interior în funcție de vreme.


-Porc / vițel /miel și pui la proțap – După o zi plină de aventură vă propunem să savurați delicioase preparate. Gustul atrage după sine amintiri care nu se șterg niciodată. Pentru aceasta, meniul trebuie să fie perfect. Completăm cu o țuică și un vin fiert , dar să nu uităm că pofta invitaților nu trebuie lăsată să aștepte. Purcelul, mielul sau berbecutul la proțap sunt deliciile care fac din fiecare eveniment un moment unic, dar si un prilej excelent de a ieși din zona de confort a meniurilor tipice, pentru a vă bucura împreună de preparate românești.-Foc de tabără – Un eveniment clasic ce marchează ultimul pas în construirea echipei perfecte. Țuica, vinul fiert și cozonacul completează distracția.

-Jocuri de interior si exterior

 


Descarca si imprima oferta team building firme

Cerere oferta pentru grupuri