Despre noi

 

 


 

 

     

       Vă oferim servicii de cazare, restaurant , SPA, piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, sală de jocuri și agrement exterior langa Cetatea Poenari construită de Vlad Țepeș.

 

      Oferim clienților cazare, restaurant, agrement Transfagarasan județul Argeș aproape de lacul si barajul Vidraru, Balea lac si Curtea de Arges.

       Complexul turistic este situat în localitatea Căpățâneni, o zonă liniștită de munte, pe ambele părți ale Transfăgărășanului DN 7C , la 1 km de Cetatea construită de Vlad Țepeș. Cel mai temut domnitor al tarii românești cunoscut foarte bine sub numele de Dracula, de unde vine și denumirea complexului turistic.

       

          La circa 6 km de complex se află Barajul şi lacul Vidraru, traseul turistic renumit „Valea lui Stan” şi Statuia lui Prometeu – zeul electricității. Locația este situată la 23 de km de oraşul istoric Curtea de Argeş, la 56 de km de Municipiul Piteşti, respectiv 166 km de Capitală ( București ) unde se află cel mai apropiat aeroport.

       Complexul turistic Dracula este compus din 2 clădiri situate la 50 m distanta, amplasate pe ambele părți ale DN 7C-Transfăgărăşan.


 

 

Restaurantul este spațios, amenajat în stil tradițional cu lambriuri din lemn. Este deschis intre orele 8:00 și 22:00. Servim mese a la carte pentru clientii pensiunii sau bufet deschis în funcție de rezervare. Meniul cuprinde mâncăruri tradiționale românești și preparate din bucătăria internațională. 

 

 

 

 

Pensiunea Dracula 3*
este amplasată pe malul râului Argeș și pe partea stângă a Transfăgărășanului din direcția Curtea de Argeș - Lacul Vidraru.
Pensiunea are la parter un restaurant în stil tradițional, la etajul 1 are 10 camere duble cu balcon. La mansardă sunt amenajate 4 apartamente fiecare având cate doua dormitoare decomandate si o baie. Toate camerele sunt spațioase, au internet Wi-fi, Televizor cu ecran plat mare , minibar, lambriuri din lemn si baie privată.

În această curte există o terasă spațioasă și un loc amenajat pentru grătar. Tot în acest corp puteți beneficia de un centru SPA ( piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, sală de jocuri cu air hockey, fusball, tenis de masă, darts, biliard, sah, jocuri de indemanare).


 

 

  

Hostel /vila Dracula 3* amplasat pe partea dreaptă a drumului DN 7C din direcția Cutea de Argeș - Lacul Vidraru este format din 40 camere duble / triple situate pe mai multe etaje.Cmerele de la parter au cinci scari de urcat intre curte si parter si  sunt amenajate în stil rustic, dotate cu băi proprii, televizoare led și internet wireless. În această clădire se află și sala de conferințe a complexului.

În curtea Vilei Dracula se află locul de joacă pentru copii (balansoare, leagăne, tobogane, căsuțe), zona de agrement: Parcul de aventură Dracula compus dintr-un traseu de aventură la înălțime, o tiroliană, un panou de cățărare, tir cu arcul, tir air soft. Tot în acest loc este amenajat și amfiteatrul complexului, mai multe foișoare și leagăne de relaxare precum și mult spațiu verde. Accesul la parcul de aventura Dracula este contracost si este posibil doar cu prerezervare confirmata.

 

 

 

 

 

Camping Dracula 2* Este amplasat la baza Cetății Poenari a lui Vlad Țepeș și este compus din 10 căsuțe tip camping cu câte 2 locuri, dotate cu terasa. Grupurile sanitare și dușurile sunt comune și sunt amplasate în apropierea căsuțelor. În curtea complexului există un loc amenajat pentru grătar și pentru servit masa. În incinta campingului este permisă amplasarea de corturi și rulote. Aprinderea focului de asemenea este permisă doar în locul special amenajat pentru grătar. Pentru detalii si tarife despre camping click aici.