Conferinte studenți

OFERTA SPECIALA CONFERINTE, TEAM BUIDING, SEMINARII

Complexul turistic Dracula, va asteapta sa petreceti clipe de neuitat, intr-un cadru natural deosebit, la poalele muntilor Fagaras, in vecinatatea Cetatii Poenari si a Barajului Vidraru.

Complexul turistic poate organiza conferinte, seminarii, petreceri de firma pentru grupuri de pana la 200 persoane.

 

1 noapte de cazare, mic dejun, prânz, cină:

150 lei/pers -grup peste 150 persoane;

160 lei/pers -grup peste 120 persoane;

170 lei/pers -grup peste 100 persoane;

180 lei/pers -grup peste 70 persoane;

200 lei/pers -grup peste 50 persoane;

 

2 nopți de cazare, 2 mic dejun, 1 prânz, 2 cine:

220 lei/pers -grup peste 150 persoane;

230 lei/pers – grup peste 120 persoane;

240 lei/pers -grup peste 100 persoane;

250 lei/pers -grup peste 70 persoane;

280 lei/pers -grup peste 50 persoane;

 

Oferta speciala include cazare in camere si apartamente majoritatea cu 4 locuri, masa in regim bufet deschis, In pret nu sunt incluse bauturile alcoolice sau racoritoare, coffee break-uri ( apa, cafea, patisserie – 10 lei/ persoana/serv )

Pentru cazarea in camere single sau cu 2 locuri pretul se modifica astfel-la camerele single se adauga in plus 80 lei/noapte,  la camerele duble se adauga 40 lei/pers/noapte

In cadrul complexului puteti opta si pentru realizarea unei mese festive ( 65 – 100 lei in functie de meniul preferat), organizarea unor spectacole folclorice cu muzica si dansuri romanesti.

In timpul liber, va puteti relaxa in Centrul Spa al complexului dotat cu Piscina interioara, Jacuzzi, Sala de fitness,, salina , sauna,  sau in zona de activitati de relaxare (  tenis de masa, masa de fotbal, air hochei)-in intervalul 9,00-20,00

Accesul la spa si zona de relaxare nu este inclus in oferta

În videoclipul ce urmează vă prezentăm pensiunea și facilitățile oferite

Vă invităm să accesați pagina noastră de facebook: Facebook.com/pensiuneadracula


Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, acces la internet wireless.

• Check in: dupa ora 14:00 Check out: pana in ora 12:00.


Rezervarile se pot face telefonic, sau prin mail ;
Plata avansului, a serviciilor de cazare se face in cash, transfer bancar sau card.

Complexul turistic Dracula este compus din 2 clădiri amplasate pe ambele părți ale DN 7C-Transfăgărăşan situate la aproximativ 50 m distanta.

Corp A-Clădire principală-Pensiunea Dracula este amplasată pe malul stâng al râului Argeș. În cadrul acesteia regăsim la parter un restaurant tradițional, iar la etaj 10 camere duble și triple care oferă tot confortul necesar unei pensiuni. La mansardă sunt amenajate 4 apartamente și două camere. În această curte regăsim o terasă spațioasă și un loc amenajat pentru grătar. Tot în acest corp puteți beneficia de un centru spa ( piscina interioara încălzită, jacuzzi, sală de fitness, sală de jocuri.

Corp B-Clădire Brădut – Hostel 3* amplasată pe partea dreaptă a drumului DN7C din direcția Cutea de Argeș și este formată din 40 camere situate pe 4 etaje. Toate camerele sunt spațioase (20 m.p.) dotate cu băi proprii și televizoare Led. În aceasta clădire se află și sala de conferințe a complexului.

Majoritatea camerelor au balcon, cazarea se va face In functie de cerere si disponibilitate.

În curtea corpului B  se află locul de joacă pentru copii (balansoare, leagăne, tobogane, căsuțe), zona de agrement:  Tot în acest loc este amenajat și amfiteatrul complexului, mai multe foișoare și leagăne de relaxare, centrul de închiriere biciclete precum și mult spațiu verde.

Cazarea in cele doua corpuri se face in functie de disponibilitate la momentul rezervarii In cazul in care doriti rezervarea  expresa in unul din cele doua corpuri verificati disponibilitatea inainte de rezervare.

Plata se face in contul:

SC CRISTINA PROD COMIMPEX SRL;
CIF: RO10026300;
CONT BANCAR: RO 45 RZBR 00000 600 1926 2425  ; deschis la Raiffeisen Bank Curtea de Arges Agentia Albesti.

 

Cerere oferta pentru grupuri