Excursii si ateliere

Excursiile scolare contribuie la lărgirea cunostintelor teoretice, intregesc efectul instructiv-educativ al activitatii didactice, realizand in acest mod, legatura dintre teorie si practica. In acest scop, va propunem organizarea unor excursii tematice in zona de nord a Vaii Argesului, Barajul Vidraru – Transfagarasan, o zona de trecere de la deal la munte, cu peisaje deosebite, paduri de foioase si conifere, ape cristaline de munte si aer puternic oxigenat.

Complexul  Dracula este situat pe Transfagarasan, in comuna Arefu, la 20 km de Curtea de Arges, 6 km de Barajul si Lacul Vidraru si doar un km de Cetatea Poenari. In complex, copiii se pot bucura de aer curat, de liniste, dar si de facilitati  si activitati.

Cazarea copiilor este asigurata in camere  cu 4 locuri si a adultilor in camere cu 2, 3 locuri. Grupurile sanitare, dotate cu dusuri (cu apa calda ), sunt situate in camera. Preparatele  sunt  servite in cadrul unui restaurant ( aproximativ 200 locuri). Copii se pot relaxa in  spatiu de joaca amenajat ( leagane, topogane, balansoare), in foisoare pentru desfasurarea activitatilor, sau in amfiteatrul complexului. 

Complexul pune la dispozitie turistilor un centru spa dotat cu piscine interioara incalzita, bazin jacuzzi, sauna, salina, sala de jocuri si sala de fitness, precum si activitati de agrement.

In acesta oferta nu sunt incluse facilitatile la spa sau agrement acestea putand fi achizitionate separat la un cost suplimentar cu  rezervare  cu minim 48 ore inainte de sosire,in limita disponibilitatii.

 

Oferta Complex Dracula copii pana la 14 ani :

Excursii scolare

O noapte

2 Nopti

3 Nopti

Cazare  + Mic Dejun

65 lei

125 lei

185 lei

Cazare  + Demipensiune (mic dejun si cina)

90 lei

170 lei

250 lei

Cazare  + Pensiune Completa  (mic dejun, pranz si cina)

110 lei

215 lei

315 lei

 

Oferta este valabila doar pentru grupuri de copii ( minim 30 platitori).

Sistemul de masa este bufet deschis si nu include bauturi.

Se acorda o gratuitate la 10 platitori!

Adultii in afara cadrelor didactice (părinți, bunici, etc) vor achita in plus 80 lei/pers/zi si vor fi cazati in camere pentru 2 adulti, \

cu confirmare la rezervare privind disponibilitatea cazării adulților menționați.

Oferta Complex Dracula  liceeni:

Oferta Complex Dracula  liceeni in camere cu 4 locuri:

O noapte

2 Nopti

3 Nopti

Cazare  + Mic Dejun

90 lei

170 lei

250 lei

Cazare  + Demipensiune (mic dejun si cina)

110 lei

215 lei

315 lei

Cazare  + Pensiune Completa  (mic dejun, pranz si cina)

130 lei

255 lei

385 lei

**Pentru cazarea liceenilor in camere cu 2 locuri va rugam sa ne contactati

Oferta este valabila doar pentru grupuri  

Sistemul de masa este Bufet deschis – pentru grup minim 30 plătitori si nu include bauturi

Se acorda o gratuitate la 10 platitori!

excursii scolare excursii scoala altfel la pensiunea dracula Transfagarasan

Pensiunea Draculacazare Transfagarasan, este situata in localitatea Capatineni intr-o zona linistita, pe DN 7C Transfagarasan, la 1 km de Cetatea Poenari a lui Vlad Tepes ( Dracula ) , la circa 6 km de Barajul Vidraru, la intrarea pe Transfagarasan si langa lacul Balea si manastirea Curtea de Arges.

Intr-un cadru pitoresc si plin de istorie, Pensiunea Dracula va pune la dispozitie locuri de cazare dispuse in camere dotate cu televiziune prin cablu, grupuri sanitare proprii,balcon, 

 


 

Cerere oferta pentru grupuri