Testimoniale

Scrie o recenzie
Acorda cate o nota pentru fiecare din categoriile de mai jos
Recenzie scrisa de: Antonela Nitescu (Via Google maps) din - (2019-05-29)
Totul a fost foarte bine in aceasta primitoare locație.Camere curate , mâncare buna, personal amabil si binevoitor. Proprietarii foarte drăguți si preocupați real de siguranță și starea de bine a copiilor .Echipa de animatorii a fost de nota 10.Ne vom întoarce cu mare placere in aceasta pensiune deoarece este dotată cu tot ce isi doresc atat copiii cat si adulți.
-
Confort
Personal
Locatie
Facilitati
Curatenie
SPA
Recenzie scrisa de: Eugenia (via Travelminit) (2019-05-15)
Ai spa si piscina gratuit și la dispoziție, personal foarte amabil, liniște si relaxare, nu iti lipsește mai nimic, curatenie, mâncare foarte bună si variată, ideal pentru vacanță.
Nu am nimic de reprosat
Confort
Personal
Locatie
Facilitati
Curatenie
SPA
Recenzie scrisa de: Gheaja Ana maria (Via Facebook) (2019-05-12)
totul superb,locație mâncare curățenie...recomand celor ce doresc liniște,relaxare... foarte mulțumită atat cazare cat si personal
Confort
Personal
Locatie
Facilitati
Curatenie
SPA
Recenzie scrisa de: Otilia Ad (2019-05-05)
Totul la superlativ, foarte curat, mâncarea f buna , personal amabil . Locuri de activități atat in interior ( sala fitness, salina sauna, piscina jacuzzii)cat si exterior( tir cu arcul, tiroliana, foc de tabără, pusca cu bile).Revenim cu siguranta! Felicitari!
Felicitari!
Confort
Personal
Locatie
Facilitati
Curatenie
SPA
Recenzie scrisa de: Tache Tatiana (2019-05-01)
Un loc minunat unde iti poti petrece timp alaturi de familie.Gazde primitoare si personal amabil.Mancarea foarte buna si diversificata.Piscina curata iar locul de joaca atractiv numai bun pentru pitici dar si adulti.
Confort
Personal
Locatie
Facilitati
Curatenie
SPA
Recenzie scrisa de: Adina I din Arges (2019-05-01)
Totul a fost plăcut:de la personalul amabil,locul de entartainement interior și exterior până la curățenia exemplară și mâncarea bună și....muuulta:)))).Variate moduri de petrecere a timpului:sala de jocuri,trageri cu arcul,Kalașnikov cu bile,jacuzzi,salina frumos amenajata și cu interior din lemn nou-impecabila,piscina,sauna.Super!Bravo!
Nu era deschisă tiroliana.. dar revenim la vară special pt.ea.:))))
Confort
Personal
Locatie
Facilitati
Curatenie
SPA
Recenzie scrisa de: Trifan (2019-04-30)
Pentru un hotel de trei stele mi-a depasit cu mult asteptarile. Am petrecut Pastele aici impreuna cu familia mea si toți am fost multumiti de conditiile oferite. Mâncare din belsug, variata si gustoasa, tip bufet suedez pentru toate cele trei mese ale zilei. Piscina foarte mare si bine ingrijita, sauna, salina, spatiile de joaca pentru copii au completat bucuria fetitei mele si a noastra. Servirea ireprosabila, personal ospitalier si amabil, camere cochete si curate, pentru toate acestea noi oferim cu drag 5 stele. Familiile Trifan, Chivu si Meirosu din Ploiesti.
Totul a fost perfect
Confort
Personal
Locatie
Facilitati
Curatenie
SPA