Camping

Camping Dracula 2* Este amplasat la baza Cetății Poenari a lui Vlad Țepeș. La 25 km depărtare față de orașul Regal Curtea de Argeș,  56 de km de Municipiul Piteşti, respectiv 166 km de Capitală.5 km față de Barajul Vidraru, respectiv 60 km față de Bâlea lac (via Transfăgărășan). Se poate ajunge cu mașina sau cu autobuzul până în cea mai apropiată localitate, Căpățâneni .
 Campingul este compus din 10 căsuțe cu câte 2 locuri, avand doua paturi single sau un pat matrimonial. Fiecare căsuță are terasă, curent electric, televizor și un peisaj superb.  Grupurile sanitare și dușurile cu apă caldă sunt comune și sunt amplasate în apropierea căsuțelor. În curtea complexului există un loc amenajat pentru grătar cu mese pentru servit. De asemenea există o terasă și un automat de cafea precum și un magazin de suveniruri. Curtea si locul pentru grătar sunt iluminate și protejate împotriva animalelor sălbatice prin gard electric. În incinta campingului este permisă amplasarea de corturi și rulote.
Aprinderea focului este permisă doar în locul special amenajat pentru grătar. 
Campingul are un regulament de ordine interioară afișat la recepție, disponibil și aici.

Tarife:

Căsuță camping 60-70 lei/ căsuță 2 persoane

Campare cu cort/rulotă/mașină: 20 lei/persoană cu toaletă și apă caldă incluse

Racordare la electricitate pentru campare: 10 lei/zi/ mașină sau cort

 

Pretul include: acces in camping, loc parcare masina, acces la loc amenajat pentru gratar, grupuri sanitare cu apa calda non stop, spatiu imprejmuit impotriva animalelor salbatice, peisaj deosebit.