Excursii scolare 2, 3 sau 4 zile

Excursiile scolare contribuie la lărgirea cunostintelor teoretice, intregesc efectul instructiv-educativ al activitatii didactice, realizand in acest mod, legatura dintre teorie si practica. In acest scop, va propunem organizarea unor excursii tematice in zona de nord a Vaii Argesului, Barajul Vidraru – Transfagarasan, o zona de trecere de la deal la munte, cu peisaje deosebite, paduri de foioase si conifere, ape cristaline de munte si aer puternic oxigenat.

Complexul  Dracula este situata pe Transfagarasan, in comuna Arefu, la 20 km de Curtea de Arges, 6 km de Barajul si Lacul Vidraru si doar un km de Cetatea Poenari. In complex, copiii se pot bucura de aer curat, de liniste, dar si de bucatele traditionale romanesti. Cazarea este asigurata in camere cochete cu 2,3 sau 4 locuri. Grupurile sanitare, dotate cu dusuri (cu apa calda ), sunt situate in camera. Preparatele traditionale sunt preparate si servite in cadrul unui restaurant ( aproximativ 200 locuri). Copii se pot relaxa in  spatiu de joaca amenajat ( leagane, topogane, balansoare), in foisoare pentru desfasurarea activitatilor, sau in amfiteatrul complexului. De asemenea va putem pune la dispozitie   o sala de antrenament sportiv ( dansuri, karate etc) si o sala de conferinta. 

Complexul pune la dispozitie turistilor un centru spa dotat cu piscine interioara incalzita, bazin jacuzzi, sauna, salina, sala de jocuri si sala de fitness.   

Oferta Complex Dracula:

O noapte

2 Nopti

3 Nopti

Cazare  + Mic Dejun

65 lei

115 lei

170 lei

Cazare  + Demipensiune

90 lei

165 lei

240 lei

Cazare  + Pensiune Completa

105 lei

195 lei

290 lei

2 nopti cazare + 2 md + 2 cine + 1 pranz

180 lei

3 nopti cazare + 3 md + 3 cine  + 2 pranz

275 lei

 

Pachetele prezentate mai sus sunt calculate la tarif de receptie. Comisionul cedat agenţiilor de turism este negociabil in functie de volumul vanzarilor  

Oferta este valabila doar pentru grupuri de copii ( minim 20 platitori)

Pentru grupurile de liceeni oferta de mai sus creste cu 30 % fata de pretul afisat, iar cazarea se face in camere cu 4 locuri

Pentru cazare in camere duble va rugam sa ne contactati

Adultii in afara cadrelor didactice (părinți, bunici, etc) vor achita dublul tarifului de mai sus, cu confirmare la rezervare privind disponibilitatea cazării adulților menționați.

Sistemul de masa este Bufet deschis – pentru grup minim 30 plătitori.

excursii scolare excursii scoala altfel la pensiunea dracula Transfagarasan

Pensiunea Dracula – Cazare Arges langa lacul Vidraru si Cetatea Poenari

Pensiunea Draculacazare Transfagarasan, este situata in localitatea Capatineni intr-o zona linistita, pe DN 7C Transfagarasan, la 1 km de Cetatea Poenari a lui Vlad Tepes ( Dracula ) , la circa 6 km de Barajul Vidraru, la intrarea pe Transfagarasan si langa lacul Balea si manastirea Curtea de Arges.

Intr-un cadru pitoresc si plin de istorie, Pensiunea Dracula va pune la dispozitie locuri de cazare dispuse in camere  sau apartamente dotate cu televiziune prin cablu, grupuri sanitare proprii, telefon, balcon, minibar si in casute tip camping cu pat matrimonial/ twin, sau cu 3 locuri.

In restaurantul Pensiunii Dracula si pe terase se pot servi delicioase preparate traditionale si cu specific zonal.