Paste 2024

Ofertă Paște 2024 la munte la Complexul Dracula


Informații și rezervări la
TELEFON 0745 473 381.
E-MAIL: pensiunea_dracula@yahoo.com
www.pensiuneadracula.ro

 

 

        Paștele reprezintă una dintre cele mai importante sărbători anuale creștine, care comemorează evenimentul fundamental al creștinismului, Învierea lui Iisus Hristos, considerat Fiul lui Dumnezeu în religiile creștine, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. 

       Este vreme de sărbătoare creștinească și motiv de bucurie pentru copiii cuminți, când Iepurașul le aduce cadouri din ciocolată, ouă și multe alte cadouri. Este un dublu moment mult așteptat de toată lumea când sărbătoarea străveche revine, an de an, și, totodată, începe primăvara. Familia întreagă se adună la masa de prânz și sărbătorește. Ciocnesc ouă și mănâncă preparare din carne de miel, pască și cozonac. Este vremea când lumea lasă grijile de-o parte și se bucură de frați, surori, părinți și copii.


Va invitam sa petreceti momente unice de Paște la munte, pe Transfagarasan la Complex Dracula. Pentru un sejur de Paste de neuitat trebuie doar sa ne contactati. Va oferim 3 nopti de cazare cu mese incluse tip bufet deschis, restaurant, piscina interioara incalzita, sauna si sala de jocuri. Puteti achita contravaloarea oferta de Paste cu vouchere de vacanta, tichete sau card de vacanta. Rezervati un loc pentru a beneficia de oferta de Paște la pret accesibil !

 

Pachetul de Paste cu 3 nopti de cazare si pensiune completa include

Incepe primăvara. Familia întreagă se adună la masa de prânz și sărbătorește. Ciocnesc ouă și mănâncă preparare din carne de miel, pască și cozonac. Este vremea când lumea lasă grijile de-o parte și se bucură de frați, surori, părinți și copii.


Va invitam sa petreceti momente unice de Paște la munte, pe Transfagarasan la Complex Dracula. Pentru un sejur de Paste de neuitat trebuie doar sa ne contactati. Va oferim 3 nopti de cazare cu mese incluse tip bufet deschis, restaurant, piscina interioara incalzita, sauna si sala de jocuri. Puteti achita contravaloarea oferta de Paste cu vouchere de vacanta, cu card de vacanta. Rezervati un loc pentru a beneficia de oferta de Paște la pret accesibil !

 

 

       3 mai 2024:

       Cina de bun venit între orele 18-20-include bauturi in regim open bar-vin alb/rosu, sucuri, apa minerala plata

          După cazare vă invităm să vă relaxați în zona spa a complexului pana la ora 21,00

  4 mai 2024 :

 • Mic dejun între orele 8,30 și 10.,30 .După micul dejun vă puteți relaxa la sala de jocuri sau puteți vizita obiectivele turistice enumerate mai jos.
 • Pranz-13,00-15.00-include bauturi in regim open bar-vin alb/rosu, sucuri, apa minerala plata
 • Cina intre orele 18,30-20,30 -include bauturi in regim open bar-vin alb/rosu, sucuri, apa minerala plata

  5 mai 2024:

 • Mic dejun între orele 8,30 și 10.30
 • pranz -13,00-15,00-include bauturi in regim open bar-vin alb/rosu, sucuri, apa minerala plata
 • Cina festiva in intervalul 19,00-21,00-include bauturi in regim open bar-vin alb/rosu, sucuri, apa minerala plata,cinzano, JB, Vodca Finlandia
 •  
 • 6 mai 2024:
 • Mic dejun între orele 8,30 si 10,30

 


• Acces la centrul Spa si sala de agrement pe toată perioada sejurului între orele 10:00-21:00 (piscină interioară încălzită, jacuzzi,, saună, salină, șah, darts, biliard, tenis, air hockey, fussball, jocuri de îndemânare).

*Petrecere cu DJ in seara de Paste


Tarif oferta de Paste 2024 la munte în perioada 3-6 mai 2024

Pret pachet Pasti 3 nopti cazare si masa: 1490 lei/persoana/pachet. 

Primim carduri de vacanță Up, Edenred și Sodexo. 

Tarife copii:

-un copil cu vârsta până  la 5 ani este cazat gratuit în cameră cu 2 adulți. (fără pat suplimentar).

– incepand cu al doilea copil cu vârsta până la 5 ani achită 380 lei/copil/sejur (cu pat suplimentar) in camera cu 2 adulti ;

– cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani vor fi cazați în cameră dublă cu 2 adulți cu pat suplimentar și vor achita 750 lei/copil/sejur.

– peste 14 ani – preț integral;

Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atestă vârsta copiilor (în copie).

Adulții cazati în camere single vor achita 2400 lei/pers/pachet.

 

 


Notă:

 • Cazarea se face în Pensiunea Dracula și în Vila Dracula în ordinea înscrierilor și dorința clientului exprimată la înscriere.
 • Rezervările se confirmă după achitarea a minim 50% din valoarea pachetului, sumele achitate nefiind returnabile în caz de renunțare. 

De ce sa rezervati Oferta de Paste la Complex Dracula pe Transfagarasan ?
 • Unitatea ofera servicii turistice de calitate la preturi accesibile pentru intreaga familie sau pentru grupuri de prieteni.

 • Oferim servicii complete de cazare si restaurant. Preparatele traditionale servite in restaurantul nostru, alaturi de serviciile de agrement va asigura o experienta de neuitat.

 • Dispunem de locuri amenajate de joaca pentru copii asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca se vor plictisi.

 • Va invitam sa descoperiti facilitatile de care puteti beneficia daca va cazati pe Transfagarasan la Complexul Dracula. Unele dintre acestea ar fi: servicii de cazare, restaurant, piscina, jacuzzi, salina, sauna, sala de fitness, sala de jocuri (biliard, tenis, air hochey, fusball, darts, sah, table, jocuri de indemanare si multe activitati distractive).

 • Complexul se afla aproape de Barajul Vidraru, Balea Lac si Curtea de Arges, intr-o zona linistita de munte. La aproximativ 6 km de complex se afla Barajul si lacul Vidraru, traseul turistic renumit „Valea lui Stan” si Statuia lui Prometeu, zeul electricitatii. In cazul in care cautati cazare pe Transfagarasan pentru a viziona aceste minunatii ale naturii si obiective turistice construite acum multa vreme, Complexul Dracula este locul ideal unde va puteti caza si bucura de toate facilitatile unei pensiuni sau hostel cu conditii moderne.

 • Dispunem de preturi accesibile pentru cazare, dar si de confort si voie buna.
 • La noi puteti plati contavaloarea ofertei de Paste cu vouchere, tichete de vacanta sau carduri de vacanta UP, Edenred, Sodexo.
 • Amplasarea complexului face ca alegerea acestui loc de cazare pe Transfagaransan sa fie unul ideal pentru va petrece vacanta de paste, unde se pot admira pesaje, exista obiective turistice, trasee turistice, facilitati de agrement si unde cu siguranta veti avea ce vizita;
 • Putem organiza pentru dumneavoastra diverse activitati de agrement exterior ( tir cu pusca, tir cu arcul, tiroliana, traseu de aventura prin copaci, escalada pe panou). Aceste activitati se fac cu rezervare confirmata si in cazul in care vremea permite.


Pentru un sejur de Paste 2023  reusit la munte pe Transfagarasan va prezentăm in videoclipul ce urmeaza pensiunea și facilitățile oferite.

Vă recomandăm să citiți recenziile noastre: 

Oferta de Craciun 2019 la Pensiunea DraculaVă invităm să accesați pagina noastră de facebook: Facebook.com/pensiuneadracula