Tarife Cazare

Oferta cazare Transfagarasan la pensiunea Dracula cu restaurant si piscina, jacuzzi, sauna, salina, Agrement....

Vă oferim servicii de cazare, restaurant , SPA, piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, sală de jocuri și agrement exterior pe Transfăgărăşan în județul Argeș. Complexul turistic este situat în localitatea Căpățâneni, o zonă liniștită de munte, la 1 km de Cetatea Poenari construită de Vlad Țepeș. Cazare langa cetatea Poienari.


Complexul turistic Dracula este compus din 2 clădiri amplasate la 50m distanță pe ambele părți ale DN 7C – Transfăgărășan în comuna Arefu – sat Căpătâneni județul Argeș.


Clădire principală-Pensiunea Dracula 3* este amplasată pe malul râului Argeș și pe partea stângă a Transfăgărășanului din direcția Curtea de Argeș - Lacul Vidraru. Pensiunea are la parter un restaurant în stil tradițional, la etajul 1 are 10 camere duble cu balcon. La mansardă sunt amenajate 4 apartamente fiecare având cate doua dormitoare decomandate si o baie. Toate camerele sunt spațioase, au internet Wi-fi, Televizor cu ecran plat mare , minibar, lambriuri din lemn si baie privată.

          În această curte există o terasă spațioasă și un loc amenajat pentru grătar. Tot în acest corp puteți beneficia de un centru SPA ( piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, sală de jocuri cu air hockey, fusball, tenis de masă, darts, biliard, sah, jocuri de indemanare).

           Restaurantul servește mâncăruri tradiționale Românești și preparate din bucătăria internațională, in regim a la carte sau bufet deschis în funcție de rezervare.

 

oferta Camera cazare pensiune cu piscina craciun la munte  Oferta Revelion craciun la pensiune cu restaurant piscina  Oferta cazare ieftine Pensiune piscina jacuzzi restaurant apa fitness  Mic dejun Restaurant bun pe Transfagarasan  Restaurant bufet meniu restaurant Transfagarasan pensiune restaurant arges Cazare pensiune piscina sala de jocuri sala de fitness jacuzzi spa  Pensiunea Dracula Cazare ieftina Transfgarasan Vidraru Pensiunea Dracula Cazare cu vouchere vacanta Transfagarasan Vidraru

  

 


Hostel Dracula Cazare cu vouchere cu vouchere Transfagarasan VidraruHostel Dracula 3* amplasat pe partea dreaptă a drumului DN 7C din direcția Cutea de Argeș - Lacul Vidraru este format din 40 camere duble / triple situate pe mai multe etaje.

           Camerele sunt amenajate în stil rustic, dotate cu băi proprii, televizoare led și internet wireless. În această clădire se află și sala de conferințe a complexului.

            În curtea Hostelului Dracula se află locul de joacă pentru copii (balansoare, leagăne, tobogane, căsuțe), zona de agrement: Parcul de aventură Dracula compus dintr-un traseu de aventură la înălțime, o tiroliană, un panou de cățărare, tir cu arcul, tir air soft.

            Tot în acest loc este amenajat și amfiteatrul complexului, mai multe foișoare și leagăne de relaxare precum și mult spațiu verde. Accesul la parcul de aventura Dracula este contracost si este posibil doar cu prerezervare confirmata.

Hostel Dracula cazare cu tichete vouchere vacanta Transfagarasan Vidraru Hostel Dracula cazare cu piscina Transfagarasan VidraruHostel Dracula cazare ieftina Transfagarasan Vidraru

Tarife recepție oferta cazare pensiune hostel 2019

Tarife cazare pensiune Transfagarasan Arefu Arges
Tarif receptie 03.01-30.04.2020 01.05-30.06.2020 01.07-15.09.2019 16.09-22.12.2019
Single Hostel 140 150 160 140
Single Pensiune 160 180 200 160
Dubla Hostel 180 200 220 180
Dubla Pensiune 210 230 250 210
Apartament 340 380 430 340

***Pentru un sejur de 4 sau mai multe nopți vă răsplătim fidelitatea cu 5% reducere din tariful de cazare

****Pentru un sejur de 6 sau mai multe nopți vă răsplătim fidelitatea cu 10% reducere din tariful de cazare

*** Oferta 1 Decembrie 2019 (click aici)

*** Oferta Craciun 2019 (click aici)

*Pliant program cazare Transfagarasan 2019 (Click aici)

*Descarca pliant de prezentare Complex Dracula (click aici)


Tarifele de cazare includ:

  • Mic dejun; 
  • Acces la centru SPA(piscină interioară, jacuzzi, saună, salină), la sala de fitness și la sala de jocuri (air hockey, fusball, tenis de masa, biliard, sah, darts, jocuri de îndemânare;
  • Programul de functionare al centrului SPA și al sălilor de jocuri si fitness este zilnic intre orele 10.00 și 21.00;
  • Check in: după ora 14:00  Check out: până în ora 12:00.

 

TARIFE SUPLIMENTARE

Pentru primul copil cu vârsta până la 5  ani nu se achită supliment de cazare și mic dejun.

Pentru al doilea copil sau mai mulți cu vârsta până la 5 ani se achită 40 lei/zi /copil  reprezentând supliment de mic dejun și acces la Spa.

Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 70 lei/zi reprezentand suplimentul de cazare, micul dejun si accesul la SPA.

Peste 14 ani copii sunt considerati adulți.


*Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie sau original).

*Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.

*Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani) si au 2 dormitoare decomandate, o baie si nu au balcon.

*Pentru a treia persoană adultă cazată în camera dublă sau a patra persoană adultă cazata în apartament se va achita 75% din tariful unui adult (are inclus pat suplimentar).

*Preturile sunt valabile în perioadele în care nu sunt oferte speciale. (Ex:  de revelion, Paște, 1 mai sunt valabile ofertele speciale).

*Restaurantul este deschis zilnic între orele 8.00 - 22.00. In restaurant se ascultă muzică jazz și muzică relaxantă cu excepția evenimentelor speciale (mese festive).

*Conform politicii complexului nu acceptăm animale de companie.


***În unitatea nostră nu se fumează în camerele complexului, în restaurant și în zona SPA. Fumatul este permis pe balcoane sau terase exterioare.

 

           Primim vouchere, tichete și carduri de vacanță Up, Edenred și Sodexo.               

Descarca program oferta cazare Transfagarasan

 


 Camping Dracula 2*

      Este amplasat la baza Cetății Poenari (1 km față de pensiune) și este compus din 10 căsuțe tip camping cu 2 locuri. Grupurile sanitare și dușurile sunt amplasate în vecinătatea căsuțelor. În curtea campingului există un loc amenajat pentru grătar facilitati pentru servit masa dar si un magazin. În incintă este permisă amplasarea de corturi și rulote.

Camping dracula cazare Transfagarasan  Camping dracula cazare TransfagarasanCamping dracula cazare Transfagarasan

 

Cerere oferta pentru grupuri