Tarife Cazare

Oferta Tarife cazare Transfagarasan la pensiunea Dracula cu restaurant si piscina, jacuzzi, sauna, salina, Agrement.

Program receptie 8,00-22,00

Vă oferim servicii de cazare, restaurant , SPA, piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, sală de jocuri și agrement exterior pe Transfăgărăşan în județul Argeș. Complexul turistic este situat în localitatea Căpățâneni, o zonă liniștită de munte, la 1 km de Cetatea Poenari construită de Vlad Țepeș. Cazare langa cetatea Poienari.


Complexul turistic Dracula este compus din 3 clădiri amplasate la 50m distanță pe ambele părți ale DN 7C – Transfăgărășan în comuna Arefu – sat Căpătâneni județul Argeș.Cea de a 3 a cladire-Castelul Dracula este destinat vizitarii(www.casteluldracula.ro)


Pensiunea Dracula 3* este amplasată pe malul râului Argeș și pe partea stângă a Transfăgărășanului din direcția Curtea de Argeș - Lacul Vidraru. Pensiunea are la parter un restaurant în stil tradițional, la etajul 1 are 10 camere duble cu balcon. La mansardă sunt amenajate 4 apartamente fiecare având cate doua dormitoare decomandate si o baie. Toate camerele sunt spațioase, au internet Wi-fi, Televizor cu ecran plat mare , minibar, lambriuri din lemn si baie privată.

          În această curte există o terasă spațioasă și un loc amenajat pentru grătar. Tot în acest corp puteți beneficia de un centru SPA ( piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, sală de jocuri cu air hockey, fusball, tenis de masă, darts, biliard, sah, jocuri de indemanare).

           Restaurantul servește mâncăruri tradiționale Românești și preparate din bucătăria internațională, in regim a la carte sau bufet deschis în funcție de rezervare. Programul restaurantului este intre orele 8 si 21.

 

oferta Camera cazare pensiune cu piscina craciun la munte  Oferta Revelion craciun la pensiune cu restaurant piscina  Oferta cazare ieftine Pensiune piscina jacuzzi restaurant apa fitness  Mic dejun Restaurant bun pe Transfagarasan  Restaurant bufet meniu restaurant Transfagarasan pensiune restaurant arges Cazare pensiune piscina sala de jocuri sala de fitness jacuzzi spa  Pensiunea Dracula Cazare ieftina Transfgarasan Vidraru Pensiunea Dracula Cazare cu vouchere vacanta Transfagarasan Vidraru

 


Hostel Dracula Cazare cu vouchere cu vouchere Transfagarasan VidraruVila Dracula 3* amplasata pe partea dreaptă a drumului DN 7C din direcția Cutea de Argeș - Lacul Vidraru este format din 40 camere duble / triple situate pe mai multe etaje.

           Camerele sunt amenajate în stil rustic, dotate cu băi proprii, televizoare led și internet wireless.,majoritatea camerelor au 2 paturi tween.În această clădire se află și sala de conferințe a complexului.

            În curtea Vilei Dracula se află locul de joacă pentru copii (balansoare, leagăne, tobogane, căsuțe), zona de agrement: Parcul de aventură Dracula compus dintr-un traseu de aventură la înălțime, o tiroliană, un panou de cățărare, tir cu arcul, tir air soft.

            Tot în acest loc este amenajat și amfiteatrul complexului, mai multe foișoare și leagăne de relaxare precum și mult spațiu verde. Accesul la parcul de aventura Dracula este contracost si este posibil doar cu prerezervare confirmata.

Hostel Dracula cazare cu tichete vouchere vacanta Transfagarasan Vidraru Hostel Dracula cazare cu piscina Transfagarasan VidraruHostel Dracula cazare ieftina Transfagarasan Vidraru

Tarife cazare pensiune /Vila 2024

Preturi cazare Transfagarasan 2024

Tarife cazare

Tip camera

05.01-31.03.2024

01.04-30.06.2024

 

01.07-31.09.2024 

Dubla Pensiune 330 350 350
Camera cu baie si Jacuzzi Pensiune 500 550 550
Tripla Pensiune 430 450 450
Apartament Pensiune 2adulti+2copii 490 530 530
Dubla Vila 290 310 310
Tripla Vila 390 410 410
       

* Tarifele  includ cazare si mic dejun si sunt exprimate in RON

Bonus:  acces la  SPA (acces la piscina interioara, jacuzzi interior, sauna, salina, sala de fitness, sala de jocuri).

***Pentru un sejur de 4 sau mai multe nopți vă răsplătim fidelitatea cu 5% reducere din tariful de cazare.

****Pentru un sejur de 6 sau mai multe nopți vă răsplătim fidelitatea cu 10% reducere din tariful de cazare.

*Avansurile NU SUNT RETURNABILE in caz de renuntare a turistului din orice motiv,plata acestora  fiind considerata acceptul turistului

*Tarifele sunt informative si pot suferi modificari,detalii la tel 0745473381

*Pliant program cazare Transfagarasan 2021 (Click aici)

*Descarca pliant de prezentare Complex Dracula (click aici)

Tarifele pentru cazare pe Transfagarasan includ dupa caz:

  • cazare
  • Mic dejun; 
  •  
  • BONUS:
  • Acces la centru SPA( piscina interioara, piscina copii, jacuzzi interior ,saună, salină), la sala de fitness și la sala de jocuri (air hockey, fusball, tenis de masa, biliard, sah, darts, jocuri de îndemânare;
  • Programul de functionare al centrului SPA și al sălilor de jocuri si fitness este zilnic intre orele 10.00 și 21.00;
  • Check in: după ora 14:00  Check out: până în ora 12:00.

 

TARIFE SUPLIMENTARE

Pentru primul copil cu vârsta până la 5  ani nu se achită supliment de cazare și mic dejun.

Pentru al doilea copil sau mai mulți cu vârsta până la 5 ani se achită 40 lei/zi /copil  reprezentând supliment de mic dejun și acces la Spa.

Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 70 lei/zi reprezentand suplimentul de cazare, micul dejun si accesul la SPA.

Peste 14 ani copii sunt considerati adulți.


*Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie sau original).

*Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.

*Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani) si au 2 dormitoare decomandate, o baie si nu au balcon.

 *Rezervările sunt considerate ferme si se confirmă după achitarea avansului, sumele achitate nefiind returnabile în caz de renunțare

*Preturile de mai sus sunt valabile în perioadele în care nu sunt oferte speciale. (Ex:  de revelion, Paște, 1 Mai sunt valabile ofertele speciale pe care le puteti vedea in rubrica Oferte speciale).

*Restaurantul este deschis zilnic între orele 8.00 - 22.00. In restaurant se ascultă muzică jazz și muzică relaxantă cu excepția evenimentelor speciale (mese festive).

*Conform politicii complexului nu acceptăm animale de companie.


***În unitatea nostră nu se fumează în camerele complexului, în restaurant și în zona SPA. Fumatul este permis pe balcoane sau terase exterioare.

 

Primim vouchere, tichete și carduri de vacanță Up, Edenred și Sodexo.               

 

Plateste avans pentru servicii de cazare pe Transfagarasan

Pentru plata avans puteti accesa pagina plata avans unde puteti achita cu cardul din confortul casei sau de pe orice device conectat la internet. Tot ce aveti nevoie este un card bancar.  

Daca  nu detineti un card sau doriti sa platiti prin ordin de plata ori internet Banking mai jos gasiti contul nostru si toate datele necesare pentru a achita un avans in banca. Va rugam sa mentionati pe ordinul de plata data de check-in, numarul de nopti, tipul camerei si un numar de telefon

Titular cont : 

SC CRISTINA PROD COMIMPEX SRL

CIF sau CUI: RO10026300

RO 24 RNCB 0024 1714 7149 0001-CONT BCR Curtea de Arges

RNCBROBU