Banchete scolare 2 sau 3 zile

Îmi amintesc parcă era ieri când am intrat, plin de emoţii, pentru prima dată pe poarta şcolii şi am întâlnit-o pe doamna învăţătoare. Ce repede a trecut nemiloasa vreme!… A smuls din sufletele noastre tot ce era pur, frumos şi lipsit de griji…Dar viaţa merge mai departe, cupa se umple de lacrimi, de regrete, de cuvinte nerostite încă…Nu mai e timp pentru nimic, decât pentru mulţumiri şi pentru îmbrăţişări! Ce poate fi mai frumos decat o petrecere alaturi de colegii tai, alaturi de profesori tai care au trudit timp de 4 ani la motelarea ta astfel incat bobocul de ieri sa zboare, azi, liber spre cer.
Va invitam sa petreceti alaturi de cei dragi, clipe unice la petrecerea de sfarsit de ciclu scolar la:
Complexul Dracula este situata pe Transfagarasan, in comuna Arefu, la 20 km de Curtea de Arges, 6 km de Barajul si Lacul Vidraru si la doar un km de Cetatea Poenari. In complex, copiii se pot bucura de aer curat, de liniste, dar si de bucatele traditionale romanesti. Cazarea este asigurata in camere cochete cu 2,3 sau 4 locuri. Grupurile sanitare, dotate cu dusuri (cu apa calda ), sunt situate in camera. Preparatele traditionale sunt gatite si servite in cadrul unui restaurant ( aproximativ 200 locuri). Copii se pot relaxa in spatiu de joaca amenajat ( leagane, topogane, balansoare), in foisoare pentru desfasurarea activitatilor, sau in amfiteatrul complexului. De asemenea va putem pune la dispozitie o sala de antrenament sportiv ( dansuri, karate etc) si o sala de conferinta.  Complexul pune la dispozitie turistilor un centru spa dotat cu piscina interioara incalzita, bazin jacuzzi, sauna,salina, sala de fitness.

Oferta Complex Dracula:

Cazare o noapte  + masa festiva + mic dejun

140 lei

Cazare 2 nopti + 2 mic dejun + masa festiva + cina

260 lei

Pachetele prezentate mai sus sunt calculate la tarif de receptie. Comisionul cedat agenţiilor de turism este negociabil in functie de volumul vanzarilor  

Oferta de mai sus este adresata exclusiv pentru copii și cadre didactice.

Menționăm că nu pot participa la această ofertă alte persoane,  nici la cazare, nici la masa festiva sau alte mese.

Oferta este valabila doar pentru grupuri de copii ( minim 20 platitori)
Sistemul de masa este Bufet deschis – pentru grup minim 30 platitori.
www.pensiuneadracula

.Pachet Banchet:

      • Apeririv – 12 preparate
      • Fel principal: Mix grill
      • Diferite garnituri
      • Diferite salate
      • Tort
      • Sucuri 0.5 l de persoana, apa minerala/ plata 0.5 l de persoanA
      • Vin 0.5 l de persoana ( doar persoanelor cu varsta peste 18 ani
      • Cafea ( doar persoanelor cu varsta peste 18 ani)
      • Fondul sonor, glasul petreceri si concursurile sunt asigurate de Dj-ul complexului.(IN LOCATIE NU SE ASCULTA MANELE)
      • Bonus: Acces gratuit intr-o zi – o ora la piscina complexului.
     • Petrecerea incepe la ora 20, 00 si se incheie la ora 2,00
      •    Pentru liceeni  oferta cu o noapte de cazare,mic dejun, cina festiva si acces la spa-piscina interioara- este de 180 lei/pers/pachet  sau 2 nopti cazare cu 2 mic dejun, cina festiva , cina si acces la spa, pretul este de 290 lei/pers/pachet-cazare in camere cu  4 locuri
      •   Pentru cazarea liceenilor in camere cu 2 locuri se mai achita in plus 80 lei/pers/noapte

Pentru o oferta personalizata va stam la dispozitie la telefon 0745473381 sau pe e-mail : pensiunea_dracula@yahoo.com

excursii scolare, excursii scoala altfel. banchete scolare la pensiunea dracula Transfagarasan Arges Vidraru Poienari langa Lacul Balea si manastirea Curtea de Arges.

Pensiunea Dracula – Cazare Arges langa lacul Vidraru si Cetatea Poenari

Pensiunea Draculacazare Transfagarasan, este situata in localitatea Capatineni intr-o zona linistita, pe DN 7C Transfagarasan, la 1 km de Cetatea Poenari a lui Vlad Tepes ( Dracula ) , la circa 6 km de Barajul Vidraru, la intrarea pe Transfagarasan si langa lacul Balea si manastirea Curtea de Arges.

Intr-un cadru pitoresc si plin de istorie, Pensiunea Dracula va pune la dispozitie locuri de cazare dispuse in camere duble , triple si camere cu mai multe locuri sau apartamente dotate cu televiziune prin cablu, grupuri sanitare proprii, telefon, balcon, minibar si in casute tip camping cu pat matrimonial/ twin, sau cu 3 locuri.

In restaurantul Pensiunii Dracula si pe terase se pot servi delicioase preparate traditionale si cu specific zonal.