Complexul turistic Dracula este compus din 2 clădiri amplasate pe ambele părți ale DN 7C – Transfăgărășan în comuna Arefu – sat Căpătâneni județul Argeș.

Corp A-Clădire principală – Pensiunea Dracula –  este amplasată pe malul stâng al râului Argeș. În cadrul acesteia regăsim la parter un restaurant tradițional, iar la etaj 10 camere duble și triple care oferă tot confortul necesar unei pensiuni. La mansardă sunt amenajate 4 apartamente și două camere. În această curte este amenajată o terasă spațioasă și un loc pentru grătar. Tot în acest corp puteți beneficia de un centru spa ( piscina interioara încălzită, jacuzzi, sală de fitness, sală de jocuri), precum și de un spațiu amenajat pentru activități în aer liber (tir cu arcul, tir air soft, darts, tenis).Corp B-Clădire Brădut – Hostel 3* amplasată pe partea dreaptă a drumului DN7C din direcția Cutea de Argeș și este formată din 40 camere duble, triple și cvatruple situate pe mai multe etaje. Toate camerele sunt spațioase (20 m.p.) dotate cu băi proprii și televizoare Led. În aceasta clădire se află și sala de conferințe a complexului.


În curtea corpului B se află locul de joacă pentru copii (balansoare, leagăne, topogane, căsuțe), zona de agrement: Parcul de aventură Dracula compus dintr-un traseu de aventură la înălțime, o tiroliană, un panou de cățărare, bile de mers pe apa, tir cu arcul, tir air soft. Tot în acest loc este amenajat și amfiteatrul complexului, mai multe foișoare și leagăne de relaxare, centrul de închiriere biciclete precum și mult spațiu verde.


 Camping Dracula 2*

      Este amplasat la baza Cetății Poenari și este compus din 10 căsuțe tip camping cu 2 locuri, . Grupurile sanitare și dușurile  sunt comune și sunt amplasate în vecinătatea căsuțelor. În curtea complexului există un loc amenajat pentru grătar și măsuțe pentru servit masa. În incintă este permisă amplasarea de corturi și rulote, doar în zona special amenajată. Aprinderea focului este permiă doar în vatra special amenajată.


Ofertă extrasezon valabilă în perioada: 01.10.2017 – 01.05.2018

Tip cameră/ corp clădire

         Corp A           Corp B        Căsuțe

Dublă

   140 lei(27€)

120 lei (23€)

50 lei (12€)

Triplă

  160 lei (32€)  140 lei(27€)

Cvadruplă

180 lei (36€)    160 lei (32€)

*Tarifele de mai sus includ cazarea. Serviciile suplimentare se achită separat.
***În unitatea nostră nu se fumează în camerele complexului, în restaurant și în zona SPA. Fumatul este permis pe balcoane  sau terase exterioare

check-in: ora 16:00 – 21:00; check-out: pana în ora 12:00

program zona de agrement și piscină 9,00 – 20,00 – preț 25 lei/pers/3 ore cu prerezervare cu confirmare în funcție de disponibilitate

Accesul la toate facilitățile complexului se face cu rezervare prealabila

Rezervați o cameră online!

Dispunem de sistem online de rezervări cu confirmare imediată. Doar trebuie să selectați data și tipul de cameră

Contactați-ne

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactați la telefon : 0745473381.
Pensiunea Dracula | Cazare pensiune Arges Vidraru | Transfagarasan  Camping Vidraru |  Camping  Transfagarasan

Internetul funcționează la parametrii optimi în zona recepției; în camere semnalul este fluctuant în funcție de traficul total din complex.
Rezervă o cameră la Pensiunea Dracula Transfagarasan / Complex Dracula / Camping Dracula

Obiective turistice valea Argesului | Transfăgărășan | Cetatea Poenari | Barajul Vidraru | camping Dracula