��� The buy nolvadex online canada doctrine of the blood groups arose in connection with the problem of blood transfusion. In 1901, Karl Landsteiner found in red blood cells of people agglutinogens A and B. In the blood plasma are agglutinins acre (gamma globulin). According to Valtrex online the classification K. Landsteiner and J. Yansky depending on the presence or absence of a particular person in the blood agglutinogens and agglutinins are 4 blood groups. This system is called the ABO. Blood group therein and designated by the numerals agglutinogens contained in erythrocytes of the group. Group antigens - a hereditary congenital properties of blood, do not change throughout a person's life. Agglutinins plasma newborn no. They are viagra soft purchase online formed during the first year of life under the influence of substances entering the food, as well as produced by intestinal microflora to those antigens that are not in its own red blood cells. Table. Groups kroviGruppaAgglyutinogenyAgglyutininyIgruppa (0) -?,? IIgruppa (A) A? IIIgruppa (B)? IVgruppa (AB) AB is ���Complexul turistic Dracula este compus din 3 cladiri amplasate pe ambele parti ale DN 7C – Transfagarasan in comuna Arefu – sat Capataneni judetul Arges.

 

Corp A – Cladire principala  – Pensiunea Dracula 1 – (4 Margarete) 

Cladirea este amplasata pe malul raului Arges.  In cadrul acesteia regasim la parter un restaurant traditional, iar la etaj regasim 10 camere duble si triple care ofera tot confortul necesar unei pensiuni de 4 margarete. La mansarda regasim 4 apartamente si doua camere. In aceasta curte regasim o terasa spatioasa si un loc special amenajat pentru gratar. Incepand din luna iunie 2015, tot in aceata curte puteti beneficia de un centru spa ( piscina interioara incalzita, piscina copii mici 3-6 ani, jacuzzi, sala fitness, sauna), precum si de un spatiu amenajat pentru activitati in aer liber ( tir cu arcul, tir air soft, bocha, darts)

 

 Corp B – Cladire Bradut  – Hostel 3*

     Cladirea este amplasata pe partea dreapta a drumului DN7C din directia Cutea de Arges si este formata din 30 camere duble, triple si cvatruple situate pe mai multe etaje. Toate camerele sunt spatioase ( 20 mp) dotate cu bai propri si tv lcd.  Tot in aceasta cladire se gaseste si sala de conferita a complexului.

 

Corp C – Pensiunea Dracula ( 3 Margarete)

    Cladirea este amplasata pe partea dreapta a drumului DN7C din directia Cutea de Arges si este formata din 15 camere duble, triple  situate pe doua etaje. Toate camerele sunt dotate cu bai propri si tv.

 In curtea corpurilor B si C se afle locul de joaca pentru copii ( balansoare, leagane, topogane, casute), zona de agrement: Parcul de aventura Dracula  compusa dintr-un traseu de aventura la inaltime, o tiroliana, un panou de catarare, bile de mers pe apa, tir cu arcul, tir Air soft. Tot aici gasim si amfiteatrul complexului, mai multe foisoare si leagane de relaxare, centrul de inchiriere biciclete precum si mult spatiu verde.

 Camping Dracula 2*

      Este amplasat la baza Cetati Poenari si este compus din 10 casute tip camping cu 2 locuri, dotate cu televizor si terasa. Grupurile sanitare si dusurile  sunt comune si sunt amplasate in vecinatatea casutelor. In curtea complexului exista un loc amenajat pentru gratar si masute pentru servit masa. In incinta este permisa amplasarea de corturi si rulote, doar in zona special amenajata. Aprinderea focului este permis doar in vatra special amenajata.

Oferta extrasezon valabila in perioadele: 01.01.2015 – 30.05.2015; 01.09.2015 – 21.12.2015

Tip camera/ corp cladire

          Corp A           Corp B           Corp C           Casute

Dubla

      120 lei (29€)

100 lei (24€)

80 lei (19€)

50 lei (12€)

Tripla

140 lei (33€)

120 lei (29€)

100 lei (24€)

-

Cvadrupla

160 lei (38€)

140 lei (33€)

-

-

 

Oferta sezon valabila in perioada: 01.06 – 31.08.2015

Tip camera/ corp cladire

         Corp A           Corp B           Corp C          Casute

Dubla

    140 lei (33€)

120 lei (29€)

100 lei (24€)

60 lei (14€)

Tripla

160 lei (38€)

150 lei (36€)

120 lei (29€)

-

Cvadrupla

180 lei (43€)

160 lei (38€)

-

-

 

Tipuri de camera la Pensiunea Dracula!

 

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati la telefon : 0745473381.
""
Pensiunea Dracula | Cazare pensiune Arges Vidraru | Transfagarasan  Camping Vidraru |  Camping  Transfagarasan

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *